Search
zaterdag 15 juni 2024
Webmaster
/ Categories: Uncategorized

Enquete "Effecten A28 in beeld"

In hoeverre beïnvloedt fijnstof en geluid van de A28 uw woon- en leefomgeving? Hier zijn we erg benieuwd naar, daarom vragen we u een enquete hierover in te vullen.

Effecten A28 in beeld

Het ActiecomiteA28 moet stiller! richt zich op de toenemende drukte op de A28 en bijbehorende overlast. De A28 is van (economisch) belang voor de omgeving, maar de neveneffecten zijn ook toegenomen. Denk aan geluidsoverlast en uitstoot van fijnstof. Het actiecommite wil dat deze effecten meer aandacht krijgen en dat er maatregelen genomen worden om deze effecten te neutraliseren. Rijkswaterstaat heeft, met bij wet bepaalde rekenmethodes, berekend dat de A28 voldoet aan de wettelijke normenvoor geluid en fijnstof. Het actiecomite heeft haar twijfels bij deze berekeningen.

Overlast inwoners in beeld.

Het actiecomite is samen met de gemeente Oldebroek in gesprek om tot een eventuele oplossing te komen. Voor de gemeente is het van belang dat u zich als inwoner prettig voelt. Het is niet duidelijk in welke mate het probleem van geluid en fijnstof overlast geeft onder inwoners. Daarom vragen wu u de enquete in te vullen.

Vijf minuten van uw tijd

De enquete neemt ongeveer 5 minuten van uw tijd in beslag. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met uw gegevens. De enquete en de resultaten worden met zorgvuldigheid verwerkt. U kunt de enquete tot en met 7 december invullen.

Met hier verderop weergegeven link " Naar enquete Effecten A28 in beeld" komt u rechtstreeks bij de enquete en kunt u deze desgewenst meteen invullen.

Alvast hartelijk dank!

Actiecomite A28 moet stiller & gemeente Oldebroek

 

 

 

 

Previous Article Vervolg gesprek met Wethouders
Next Article Korte video impressie aanleiding tot enquete "Effecten A28 in beeld"
Print
963 Rate this article:
No rating

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
Copyright 2024 by Apada
Back To Top